top of page

"Personlig træning har været noget af det vigtigste i min udvikling, da jeg har kunne finpudse den mindste detalje"

TEKNIK I

DEN MINDSTE 

DETALJE

VIDEOANALYSE

OG DYBEGÅENDE

SNAK OM DETALJER

TRÆNING I EGEN

HAL ELLER I TAASTRUP

Det er op til dig, om du vil træne én gang eller om du vil træne over en længere periode. Vælger du kun én gang, kommer vi ikke så meget i dybden med tingene, som vi gør med træning over flere gange. Flere gange giver flere muligheder, for at finpudse detaljerne, og få et forløb med høj udvikling. Aldersgruppen er fra U13 og op til ungsenior.

TRÆNING

 

TILMELD

 

Kontakt mig via nedenstående link, så kan vi få en snak om hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig med din udvikling. Ser frem til at høre fra dig.

1 TIL 1 TRÆNING

ELLER MED DIN DOUBLEMAKKER

Videoanalyse af sig selv er en meget vigtig ting. Det kan både være taktisk eller teknisk. Det at man ser sig selv gøre tingene, gør det meget nemmere at få en forståelse for, hvad man gør forkert. På træningerne vil det være muligt at arbejde med videoanalyse, og se slagene med det samme i langsom gengivelse, og derefter rette til.

VIDEO

 

Det er op til dig som spiller, hvad du vil træne, udfra det du gerne vil udvikle. Jeg giver meget gerne mit bud på, hvad jeg syntes du skal arbejde med. Hvis det ønskes kontakter jeg meget gerne din træner i klubben, og får en dialog omkring din udvikling. Træneren kan dermed få et indblik i hvad vi arbejder med, og dermed hjælpe dig i den daglige træning.

FOKUS

 

bottom of page