top of page

"Book en inspirerende og sjov træning i Jeres klub

for Jeres spillere og/eller trænere"

FRA 4 SPILLERE

OP TIL

FYLDT HOLD

SJOV OPLEVELSE

FOR SPILLERE

OG TRÆNERE

FAST AFTALE

HVER UGE/MÅNED,

ELLER ÉN TRÆNING

ÉT HOLD ELLER

FLERE HOLD

EFTER HINANDEN

GÆST

 

Har din klub brug for en inspirerende træningsdag, kan jeg bookes til enkelte aftaler, hvor jeg kommer og gennemfører en træning, som gerne skulle give en oplevelse og ny inspiration til spillere og trænere. Jeg kan også bookes til andre træninger i klubben, f.eks. søndagstræninger, udvalgte træninger for talenter eller sommerlejre.

SPECIEL

 

Din klub kan tilknytte mig som specieltræner, udover de trænere der allerede er tilknyttet. Specieltræning vil sige at jeg træner personligt med ca. 2 spillere ad gangen, og på den måde kan træne de mindste detaljer. Det kræver optimalt set en aftale for en halv eller hel sæson, så alle spillere kan træne med mig én eller flere gange.

EVENTS

 

Har dit firma eller lign. brug for et afvekslende træningspas, for evt. at glemme dagligdagens stress, så kan jeg tilbyde en træningsoplevelse med inspirerende øvelser. Ønsker i teambuildings oplevelser, kan jeg også komme forbi og udfordre Jer på denne front. Der er kort sagt mulighed for at booke mig til alle former for arrangementer, hvis der ønskes et par timers sved på panden.

TILMELD

 

Kontakt mig via nedenstående link, så kan vi få en snak om hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe Jeres klub.

bottom of page